Werkwijze


We starten elk project vanuit de behoefte en doelstellingen van de opdrachtgever. Vervolgens bepalen we in overleg welke bouwstenen ingezet worden om tot een effectieve totaaloplossing te komen.

We beheersen het gehele traject van conceptontwikkeling tot analyse en interpretatie van resultaten versus KPI’s. Dat noemen we full-service. En indien gewenst kunnen onze bouwstenen ook afzonderlijk of in gepaste combinaties ingezet worden om zo heel gericht bij te dragen aan het verbeteren van uw bedrijfsresultaat.

icoon-concepts-voor-pagina-organisatiepng

Concepts


Om van een shopper een koper te maken, is een sterk concept nodig. Een concept dat de shopper aanspreekt, past bij het merk én daarnaast praktisch toepasbaar is. Een succesvol creatief concept voldoet aan een aantal belangrijke criteria.

We hebben deze gevangen in wat wij het Call2Action Model noemen. Op basis van dit model ontwikkelen we merkactivaties die zorgen voor de juiste impact, beleving en merkvoorkeur.

Tot slot zijn we u ook graag van dienst met de productie, opslag en distributie van actiematerialen om uw campagnes tot een groot succes te maken.

icoon-people-voor-pagina-organisatiepng

People


Uw merkboodschap is zo krachtig als de persoon welke deze uitdraagt. Het werven, begeleiden en enthousiasmeren van geschikt personeel is bij ons in vertrouwde handen dankzij professioneel human resource management.

Lees meer over ons Human Resource Management.

icoon-tools-voor-pagina-organisatiepng

Tools


Het resultaat van uw activtiteiten staat of valt met correcte en snelle data collectie en rapportage. Dankzij onze mobiele applicatie WorkForceMobile heeft u de juiste informatie altijd up-to-date tot uw beschikking.

Lees meer over onze data collectie tools en dashboards.

icoon-analytics-voor-werkwijze-tabpng

Analytics


Onze smart dashboards bieden configureerbare data en foto visualisatie met interactieve data analyse opties. 
Een professionele oplossing die u de controle en het inzicht biedt om gefundeerde beslissingen te nemen.

Lees meer over onze mogelijkheden in data analytics. 

Onze opdrachtgevers