Field Management Support


Field Management Support
Field Management Support helpt u om uw fieldmarketing en sales activiteiten zo efficiënt mogelijk inrichten en uw field en office medewerkers te faciliteren in hun werkzaamheden. WFM People levert de meest complete en efficiënte software tools voor optimaal field force rendement.

 

Field Management Support van WFM People 
Wij bieden u een compleet pakket aan field management service mogelijkheden, toegespitst op uw wensen en doelstellingen. Zoekt u naar gebruiksvriendelijke automatisering van de data collectie verzorgd door uw buitendienst? Dan is onze data collectie tool WorkForceMobile dé oplossing. Wilt u daarnaast een krachtige visualisatie van KPI’s en de mogelijkheid zelf eenvoudig data om te zetten in inzicht? Bekijk dan onze data en foto dashboards.

Met onze software oplossingen heeft u directe controle over uw budget en resultaat. De WFM People data collectie tools en data dashboards verhogen productiviteit en leveren waardevol inzicht om gefundeerde beslissingen te nemen. Zo scoort u efficiënt op uw KPI’s!

 

Onze oplossingen Field ForceField Management Support en Brand Activation vormen de basis voor een breed scala aan services waarmee wij de zichtbaarheid, verkoop en business intelligence van uw merken aantoonbaar verbeteren.

Onze opdrachtgevers